2019. december 3-4-5.
Info
(+36 1) 411-0335, (+36 70) 469-9892
header
Advent Budapesten


Vélemények

A Kedves Pedagóusok visszajelzése nagyon fontos számunkra, így ezúton is köszönjük, hogy megtisztelnek minket a véleményükkel, élménybeszámolóikkal. Írja meg Ön is véleményét!

Véleményt írok

2019. december 4. 
 
Tisztelt Judit!
A program és a megszervezése nagyon igényes volt. Az idegenvezető figyelembe vette a tanulók érdeklődését, életkori  (12, 13, 14 éves tanulók) sajátosságait. Köszönöm, hogy rugalmasan kezelték a felmerülő problémát ( vonatkésés). Nagyon jó ötletnek tartottam, hogy a moziban egy külön teremben csak a mi iskolánk tanulói voltak. A buszsofőr jó helyismerettel rendelkezett, így időben eljutottunk mindenhova.
Kellemes ünnepeket és jó egészséget kívánok!
Köszönettel: R. Cs-né
O.K.Z. Á.I. Somogyi Béla Tagiskolája
 
 
2019. december 4.

Kedves Judit!

Nagyon jól éreztük magunkat a kiránduláson. A szervezés pontos és segítőkész volt, az idegenvezető végtelenül kedves,  humoros, nagy tudású. Sok érdekességet megtudtunk tőle budapesti épületekről, minden mondata érték volt. Mind a múzeum dolgozói, mind a buszsofőr kedvesen, intelligensen tudta kezelni a kamaszokat. Respect.

Debreceni SZC Péchy Mihály Építőipari Szakgimnáziuma
 
 
 
2019. december 3.
 
Kedves Judit!
A gyerekek, szüleik és nem utolsó sorban a magam nevében hálásan köszönöm az adventi kirándulás megszervezéséhez nyújtott önzetlen segítségét! Felejthetetlen nap volt mindannyiónknak! Jó volt a szervezés is, közelebb hozta a karácsonyvárást és karácsonyi hangulatot teremtett.

Várom, hogy jövőre is részt vehessünk majd!

Áldott ünnepeket kívánok!

Szeretettel:
D. Győző, szervező tanár
Kiskőrösi Bem József Általános Iskola, Soltszentimrei Általános Iskolája
 
2019. december 3.
 
Kedves Judit!
Köszönjük a tegnapi kellemes, tartalmas napot, minden program a megbeszéltek szerint zajlott, nagyon jól éreztük magunkat!

Üdvözlettel:
B. Márta
Lackner Kristóf Általános Iskola
 
2019. december 3.
 
 
Kedves Judit!

A gyerekek elejétől a végéig élvezték a programokat. Tetszett nekik a mozi, örültek a meglepetésnek, még időztek volna a várban többet is. Az adventi vásár azt hozta, amit vártunk tőle.
 Jó fej volt a buszsofőrünk, értett a gyerekek nyelvén.
Idegenvezetőnk, Gabi néni nagyon profin vezette a csapatot.
Ez az egész napos több elemből álló kirándulás egy jól szervezett, bejáratott program, amit nem érdemes kihagyni.
Jövünk jövőre is!
5.a; 5.d osztályok / Hriszto Botev Ált. Isk. Veszprém/
 
2017. december 7.
 
"Kedves Juditka!
Az Adventi kirándulás Budapesten nagyon sikeres volt. A kedves, aranyos mesefilm igazi meglepetésként hatott. Bea és Nelli mindenben segített, gyerekekhez közelálló, vidám idegenvezetésben volt részünk. A hosszú utat a gyermekek számára felejthetetlenné tette az egész napos program.
Ez úton köszönjük, hogy mi is részesei lehettünk a rendezvénynek!
Békés, áldott ünnepeket kívánok:     P.E.Gabriella (Sátoraljaújhely)"
 
 
 
2016. december 5.
 
"Minden kérdésemre készségesen válaszoltak az utazás előkészítése előtt.Barátságos, segítőkész idegenvezetőt kaptunk.Barátságos, türelmes buszsofőrökkel utazhattunk.A napunk tartalmas, élményekkel teli volt.
Megyesiné Irénke KT Herpai Vilmos Általános Iskola"
"Tökéletesen kivitelezett és megszervezett volt minden!!!
Kiss Attila Sajószögedi Kölcsey Ferenc Körzeti Ált Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola"

"Több éve van kapcsolatunk az Önök irodájával, és minden esetben maximális segítőkészséget tapasztaltunk.
Bátran szoktam ajánlani a partner iskoláinknak is, hogy Önökkel utazzanak.

Szabóné Bohus Márta Dürer Albert Általános Iskola Bay Zoltán Általános Iskola Tagintézménye

Köszönöm"
 
2015. december 1-2.
 
"Kedves Judit!
Nagyon szépen köszönjük a tegnapi budapesti adventi kirándulást. A gyermekek nagyon jól érezték magukat, felejthetetlen élményt nyújtott számukra az egész napos program.
Az idegenvezetőnk, Gabi is nagyon felkészült, kedves, türelmes volt, sok érdekes információval szolgált.
Áldott, békés ünnepet kívánunk mindannyiuknak!

Köszönettel: Bíró Csilla"
 

 
 
2014. december 2.
 
"Kedves Krisztina!
Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy részt vehettünk a budapesti adventi programon. A gyerekeknek, és nekünk, felnőtteknek is nagyon tetszett ez a csodálatos nap. Igazán felejthetetlen élményt nyújtott mindannyiunk számára. Dorina is nagyon kedves, segítőkész volt velünk:)
Még egyszer nagyon köszönjük, és békés, áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk Önnek és munkatársainak is.
Üdvözlettel: Bíró Csilla és a gyerekek:) "
 
2014. december 3.

"Kedves Szabó Krisztina!
Nagyon szépen köszönjük a tegnapi kirándulási lehetőséget. Igazán nagyon jól éreztük magunkat. Sok új információval gazdagodtunk a nagyszerű és sokrétű idegenvezetés által. Gratulálunk a profi szervezéshez!
Továbbiakban is szeretnénk az Önök utazási ajánlatairól értesülni.
Üdvözlettel: Szénásiné Szabó Marianna- Földi Lászlóné – Toldi Lászlóné (szabadidő szervező)"
 
2014. december 4.
 
"Tisztelt Szabó Krisztina!
A gyerekek, a szülők és a pedagógusok nevében is szeretném megköszönni az iroda és az idegenvezetők pontos és precíz munkáját!
Tisztelettel: Járominé Szabó Annamária"
 
2014. december 4.
 
"Kedves Krisztina!
Kolléganőim és saját nevemben köszönetemet szeretném kifejezni a tegnapi Adventi kirándulás megszervezéséért,a jó programokért, a kedves , figyelmes idegenvezetők egész napi munkájáért.
További munkájukhoz sok sikert,örömteljes szép ünnepeket kívánunk!
Üdvözlettel :Kné Oláh Edit"
 
2014. december 4.
 
"Kedves Krisztina!
Köszönjük a lehetőséget, hogy szervezésükben részt vehettünk egy Mikulás programon.
Nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekeknek, és nekünk pedagógusoknak is tetszett a szervezés, a programok, az ajándékok. Fontos, hogy szót ejtsünk a kísérőnkről. Pontosan várt minket, végig „igazgatta” a csoportot, kedves volt, segítőkész – egyszóval remekül tette a dolgát (jelzem ma kevés az ilyen ember – sajnos!).  
Szervezésükhöz gratulálnuk!
Tisztelettel : Tóth Ildikó és Szentirmay Cecília"
 
2014. december 3.
 
"Tisztelt Millenniumi Utazási Iroda!
Kedves Szabó Krisztina!
Az Önök irodájának szervezésében negyedik alkalommal vehettünk részt az adventi programon, Budapesten.  Mint most is és eddig is kiváló szervezéssel és közreműködéssel, élményekben gazdag programokon vehettünk részt.
Szeretném megköszönni a magam és a részt vevők nevében a lebonyolításban való közreműködést. A főváros nevezetességeit mindkét idegenvezető nagyon színvonalasan mutatta be  számunkra. A gyermekek nagyon örültek az egész napos rendezvénynek és nem utolsó sorban az ajándékokgnak.
Remélem jövőre újra találkozhatunk!
Üdvözlettel és köszönettel az V. István Katolikus Középiskola és Általános Iskola pedagógusai és tanulói nevében: Pribojszkiné Emri Gabriella"
 
2014. december 2.
 
"Tisztelt Szabó Krisztina!
Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy iskolánk tanulói Budapestre látogathattak december 2-án. A szervezéssel maximálisan elégedettek voltunk. Nagyon tartalmas napot tölthettünk el a fővárosban. Kísérőnk, András mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. A gyerekekkel megtalálta a hangot. Budapest nevezetességeit a szűkös időkeret ellenére igyekezett a lehető legjobban bemutatni számunkra. Sok új ismerettel gazdagodhattunk általa. Az autóbusz vezetője is türelmes, készséges és alkalmazkodó volt. Így hát mindenkinek, akinek a munkája gyümölcsét élvezhettük, köszönjük ezt a szép napot.
A somogyudvarhelyi Arany János Általános Iskola tanulói és pedagógusai nevében tisztelettel:Krajnyik Ödönné szervező"
 
2014. december 4.
 
"Kedves Krisztina!
Tanulóközösségünk, a szülők és kollégáim nevében köszönöm az Önök által szervezett Adventi kirándulás élménydús, gyermekközpontú, és rendkívül precíz szervezését. Kérem tolmácsolja a programban résztvevő valamennyi kollégájának elismerésünket és hálánkat.
Békés, nyugodt karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet kívánva:
Endre Király Általános Iskola"
 
2013. december 05.
“Tisztelt Cím! Szerettük volna levélben hálánkat kifejezni, hogy 50 fős iskolai csoportunknak megadták ezt az utazási lehetőséget. Manapság, amikor már az osztálykirándulások szervezésének a családok anyagi helyzete korlátot szab, ez az alkalom lehetőséget nyújtott a tanulók számára, hogy egy kicsit távlatokban gondolkodjanak,s megismerjék fővárosunk hétköznapi életét. Köszönjük, s munkájukhoz további sok sikert kívánunk: Devecser Gárdonyi Géza Általános Iskola”
2012. december 05.
"Az Újtelepi Általános Tagiskola 41 tanulója és 4 pedagógusa a budapesti ünnepi hangulat és az Adventi várakozás élményével feltöltődve tért vissza Hevesre. A megbeszélt program lebonyolítása precíz, pontos és élményekben gazdag volt. Az idegenvezető, Kedves Tímea személyisége, tudása, rátermettsége minden résztvevőt elbűvölt. A csoportot szállított autóbusz minden várakozásunkat felülmúlt, hiszen ezek a gyerekek még emeletes buszon sosem utaztak, Budapest panorámájának megtekintése így még élvezetesebb volt.
Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk az utazási iroda által szervezett jótékonysági programon részt venni.

Boldog ünnepeket és sikeres új évet kívánva tisztelettel: Újtelepi Általános Tagiskola”
2012. december 04.
“Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a tartalmas budapesti programon, minden a megbeszéltek szerint zajlott. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, sok szép élménnyel gazdagodtak. Az idegenvezetőnk is nagyon kedves, segítőkész és tájékozott volt. Még egyszer köszönöm a szervezést, az Önök munkáját, a továbbiakban is szeretném, ha tájékoztatnának irodájuk programjairól. Üdvözlettel: B. Márta”
 


Vélemény írása
Iskola neve:
Melyik program:
Név:
E-mail cím:
Vélemény: