2018. december 4-5-6.
Info
(+36 1) 411-0335, (+36 70) 469-9892
header
Advent Budapesten


Karácsony táján az utazási irodák is jótékonykodnak

2018. december
 
Minden eddiginél nagyobb rendezvénnyel kedveskedik a TravelOrigo Utazási Iroda a rászoruló gyermekeknek! Idén több, mint 120 busznyi - körülbelül 6.000 - gyermeket ajándékoznak meg egy csodálatos budapesti adventi kirándulással.

A 2018. december 4-6. között megrendezésre kerülő jótékonysági rendezvény 2004 óta több, mint 15.000 gyermeknek csalt mosolyt az arcára.
 Az egynapos budapesti rendezvényre, vidéki kis falvakból, városokból érkeztek olyan gyermekek a fővárosba, akik közül még sokan sohasem jártak Budapesten.

A gyerekek vonattal érkeznek a fővárosba. A pályaudvarokon a TravelOrigo Utazási Iroda idegenvezetői várják őket mikulásajándékkal, majd játékos buszos városnézés keretében jutottak el a programokra. A program tartalmaz egy múzeumlátogatást vagy Parlament látogatást, a fáradalmakat pedig filmvetítésen vagy az Elevenpark játszóházban tudták kipihenni a gyerekek a Lurdy moziban. Idén az Elevenpark is beállt a támogatóink sorába, így újdonságként a mozi helyett játszóházba is mehetnek a gyerekek. 

A Lurdy mozi mellett a legnagyobb múzeumok szerepelnek a támogatók sorában. A napot a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban zárják, ahol közkedvelt sztárok és színészek köszöntik ajándékkal a gyermekeket.

Az egész napos fővárosban töltött ittlét során jut idő a legfőbb látnivalók megtekintésére és egy kis ünneplésre is. A támogatók segítségével gazdaggá tett program és ajándék olyan élmény e gyermekeknek, ami vidámságával távol röpíti őket a mindennapok gondjaitól, tanulmányi jellegével neveli őket, játékosan, tapasztalati úton bővíti az iskolában már megszerzett tudást, és szebbé, különlegesebbé teszi a karácsonyukat.

 

Jelentkezem mielőbb, hogy nehogy lemaradjak!