2019. december 3-4-5.
Info
(+36 1) 411-0335, (+36 70) 469-9892
header
Advent Budapesten


Advent Budapesten 2020

Dátum:
2020. december 1 - 2 - 3. 

A program kedvezményes ára: 7.490 Ft helyett 3.490 Ft

(min. 46 fő fizető résztvevő + 3 kísérő pedagógusnak ingyenes részvétel. A busz kapacitása 49 fő. Egy csoport több buszt is foglalhat)


Várható Program:

- interaktív, játkos városnézés (buszos és/vagy gyalogos)
- múzeumlátogatás*
- MEGLEPETÉS szórakoztató program (mozi vagy Elevenpark**)
- karácsonyi vásár a rendelkezésre álló szabaidőtől függően
- karácsonyi meglepetés minden résztvevőnek

*A Parlamentbe az új szabályok miatt a csoportnak kell intéznie a bejelentkezést. A múzeumokba továbbra is a TravelOrigo intézi a fogadónyilatkozatokat. 

Az alábbi múzeumlátogatási lehetőségek közül tudnak választani:
1. A Hadtörténeti Múzeum: minden korosztálynak ajánlott, tárlatvezetés és múzeumpedagógiai program kérhető. Ennek felára: +600 Ft
2. Parlament: minden korosztálynak ajánlott. Ide Önöknek kell bejelenteni a csoportot és fogadónyilatkozatot kérni. Amennyiben megkapták a látogatás pontos időpontját, kérjük feltétlenül jelezzék nekünk.
3. Magyar Nemzeti Múzeum: 7. osztálytól ajánlott, a program tárlatvezetést tartalmaz, ezért korlátozott számban és időben és csak a szabad helyek függvényében tudjuk foglalni.
4. Magyar Nemzeti Galéria: 5. osztálytól ajánlott, a program tárlatvezetést tartalmaz az állandó tárlatban, ezért korlátozott számban és időben és csak a szabad helyek függvényében tudjuk foglalni.
5. Petőfi Irodalmi Múzeum: minden korosztálynak ajánlott, tárlatvezetés és múzeumpedagógiai program kérhető. Ennek felára: +600 Ft. Korlátozott számban és időben és csak a szabad helyek függvényében tudjuk foglalni. 

 

A kiránduláson résztvevő gyermekek, valamint 10 gyermek után egy kísérő ingyenes vasúti utazásra jogosult, így esetükben a fent leírt részvételi díjhoz az útiköltség nem adódik hozzá. (Kivéve ha a csoport csak IC vonattal tud feljutni a fővárosba. A pótdíjra nem vonatkozik az ingyenesség.) Az ingyenes utazáshoz szükséges múzeumi fogadónyilatkozatot Irodánk juttatja el iskolájuknak.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Jelentkezem mielőbb, hogy nehogy lemaradjak!